Fas

Profilul companiei germane FAS


Dispensers


AUTOGAS Filling Stations

Compact Filling Unit

LPG Equipment for Road Tankers

 

Compania FAS, Flüssiggas-Anlagen GmbH Salzgitter, Germania, a fost înființată în 1975 ca societate comercială extinsă pentru echipamente GPL (propan / butan). La sfârșitul anilor 70 ideea de siguranță a câștigat acceptare tot mai mult din partea clienților și utilizatorilor. Datorita legilor și reglementărilor, firma FAS a extins șirul de produse de inginerie sigură și a inclus un număr mai mare de valve, accesorii și echipamente în programul de livrare, în scopul de a se conforma cu cerințele sporite în ingineria siguranței de producătorii de gaze, furnizori și distribuitori.


Loading Arms


Meter and Metering systems

Vaporizer

LPG Tank Valves and Equipment

 

De-a lungul anilor au fost dezvoltate și construite de către FAS noi produse pentru nișe de piață, în scopul îndeplinirii dorințele și cerințele în creștere ale clienților. Din acest motiv a fost de asemenea necesară extinderea și modificarea zonei de producție din Salzgitter de mai multe ori, astfel că acum, în noua locație din Salzgitter / Peiner Straße 217, posibilitatea satisfacerii cererii pieței actuale s-a realizat.

FAS dispune de facilități de producție moderne și pe scară largă, cu un atelier de service și este capabil să producă toate produsele FAS inovatoare de cea mai înaltă calitate și fiabilitate cu respectarea termenelor de livrare.

Produsele dezvoltate de FAS sunt produse pe cele mai moderne mașini de către angajați eficienți și de o înaltă calificare, și sunt supuse unui sistem complex de asigurare a calității.

Datorită politicilor previzionare și de succes ale companiei, FAS a devenit unul dintre furnizorii cei mai competitivi și eficienți de accesorii și echipamente GPL pentru autocisterne și instalații staționare din Europa.

Compania poate fi considerata una dinte cele mai potrivite și cu cel mai mare stoc de echipamente de toate felurile destinate tuturor serviciilor industriale GPL din întreaga Europă.

Cu mai mult de 10.000 de articole diferite pe stoc, FAS are una dintre cele mai largi sortimente ale acestei ramuri în întreaga lume.

Între timp FAS este reprezentată pe aproape toate piețele importante din Europa de sucursale proprii, prin consultanți sau agenții de vânzare.

Demersul nostru constant este de a dezvolta continuu produsele noastre pentru a menține standardul ridicat de calitate, astfel încât să putem obține în viitor împreună cu clienții noștri un avantaj competitiv.

Romanian